Візовий Центр Іспанії припиняє прийом заяв з 11 жовтня 2016 року

Всім нашим клієнтам, відвідувачам та читачам нашого сайту та блогу — дуже важлива та офіційна заява Візового центру Іспанії в Україні.
Коментарі по цьому питанню  ми опублікуємо трохи пізніше
===================================
До уваги заявників Візових центрів Іспанії: починаючи з 11 жовтня 2016 року VFS Global в Україні (Київ, Львів, Харків, Одеса) не буде приймати візові заяви від імені Посольства Іспанії в Україні, Київ.

  • Заявники, що призначили дати подачі документів у Візових центрах VFS Global до 10 жовтня 2016 року включно, зможуть подати заяви на отримання візи у Візових центрах VFS Global у Києві, Львові, Харкові та Одесі.
  • Заявники, що призначили дати подачі документів з 11 жовтня 2016 року мають подавати візові заяви у Посольстві Іспанії в Україні, Київ.

Будь ласка, зверніть увагу, наша онлайн система запису, колл-центр та інформаційно-довідкова лінія будуть працювати лише до 10 жовтня 2016 року.

Ми продовжимо приймати візові заяви до інших країн Шенгенської угоди від імені інших країн-членів Шенгенської зони, що обслуговуються компанією VFS Global в Україні.

Починаючи з 11 жовтня 2016 року, за довідками звертайтесь безпосередньо до Посольства Іспанії в Україні, Київ: Телефон: +380 44 501 06 00

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *